27 Nisan 2016 Çarşamba

Bilkent CTIS Lunch Time Seminar

Dun Peak Games'ten 5 arkadas, Bilkent Universitesi CTIS bolumunun daveti ile sabahin ilk saatlerinde Ankara yollarina dustuk. Yollarda yasadiklarimizi, taksici ve trafik maceralerimizi bir kenara birakiyorum. Biraz yorucu ama ayni zamanda hem zevkli, hem de yararli oldugunu dusundugum bir ziyaret oldu.

bu pattern'ler bizden sorulur

Amacimiz hem ogrencilere faydali olacak konulardan bahsetmek, hem de Bilkent Univertistesi ile iliskilerimizi artirmak. Cunku bu universitelerden yetisen kisilerle oyunlarimizi gelistiriyoruz. Is hayatinda karsilastigimiz sikintilarimizi, her gun cozmek zorunda oldugumuz  sorunlarimizi onlarla paylasmak ogrenciler acisindan ileride onlari nasil bir is hayati bekliyor konusunda yararli oluyor. Ayrica bizim acimizdan ise ogrencilerin okullarda neler ogrendiklerini, oyun sektoru ile ilgilerinin ne derecede oldugunu gormemizi sagliyor.

Is arkadasim Ilkin ile birlikte ne hazirlayabiliriz diye biraz kafa yorduktan sonra hem yaptigimiz is ile alakali olsun, hem yararli olsun,  hem oyun dunyasindan birseyler icersin diye karar verdik. Bir saatlik bir sunumda konulari derinlemesine inceleyemiyorsun malesef. O yuzden de,  icinde ogrencilere fikir verebilecek, ilgi uyandirabilecek, ilerisi icin baslangic olabilecek bazi noktalar barindiran, tecrubelerimizden ornekler de koydugumuz asagidaki sunumu hazirladik.


Daha once de bir cok kereler bu tarz organizasyonlarla, Turkiye'nin onde gelen universiteleri ile bulusmalar, soylesiler, sunumlar gerceklestirdik. Sahsim adina ve Peak Games olarak bu sekilde devam etmeyi dusunuyoruz. Umarim ogrenciler acisindan da yararli oluyordur.

Ayrica universite ortaminda olmak, o havayi solumak, kantinde bir cay icmek beni tekrar ogrencilik zamanlarima goturdu. Kantinde birseyler yerken, herkes kendi okul yillarina gitti, guzel sohbetler oldu, tam bir gunun bonusu oldu.

Tekrardan daveti icin Bilkent Universitesi CTIS bolumune ve Dr. Erkan Ucar 'a cok tesekkur ederiz.

Hiç yorum yok: